الحواوشي البلدي
طريقة عمل الحواوشي البلدي
* المقادير :-
- 1 كيلو من اللحم المفروم .
- 5 بصلات .
- 2 من الطماطم .
- فلفل أخضر و ألوان .
- 1 معلقة من اللية .
- توابل ( ملح - فلفل أسود - السبع بهارات - توابل الحواوشي -بابريكا ).
*طريقة التحضير :-
- نقوم بفرم البصل والطماطم والفلفل معا جيدا .
- نضع الخليط علي اللحم المفروم .
- ثم نضع التوابل ومعلقة اللية ونقلبهم جيدا .
- تترك ساعة علي الاقل ف التتبيلة ثم نضع اللحم دخل العيش ونرص اللحمة جيدا .
- ندهن العيش القليل من الزيت واللية معا ثم ندخلهم فرن علي 180درجة .

تعليقات
إرسال تعليق